SİVAS / GEMEREK - Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

Okulumuz kız öğrenci pansiyonunda kalan öğrencilerimiz için Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı öğretmenimiz Devran ÇELİK ve öğrencileri tarafından elbise dolabı yapımına başlandı. Öğrencilerimizin güzel günlerde kullanması dileğiyle...

Eyl

Okulumuzun bahçe kapısı ve kapı önünde ki beton kısım emeğini esirgemeyen kıymetli öğretmen ve çalışanlarımız tarafından düzenlendi. Okul bahçesine araç giriş çıkışı kontrol altına alındı.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuza yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin kıymetli velileriyle tanışma ve bilgilendirme toplantısı yaptık. Devam-Devamsızlık, Alan tercihi, Sınıf geçme vb. konularda velilerimize açıklamalarda bulunuldu. Akıllarında ki soru işaretleri giderilmeye çalışıldı.

May

Erasmus+ Projesi kapsamında Fransa'ya gidecek öğrencilerimizin velilerine Okul Müdürümüz Muharrem DAŞAN tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.